19 dingen voor 2019 | Thearie

Geef een reactie

Instagram

  • Toen er nog giraffen op ons pad kwamen... Mèn, lijkt alweer zo ver weg, maar kan nog steeds dat gevoel van verwondering en rust oproepen. En dat is fijn! 🦒
  • Vitamientjes; nooit onbelangrijk, nu zeker niet...eet jij gezonder dan anders deze dagen?
  • Iets langer dan een week geleden; nog niet thuiswerken, geen homeschooling, niet in een rij voor de supermarkt wachten tot je er in mag.
*
Iets langer dan een week geleden; vooral rust, fluitende vogels en het geluid van wapperende oren. En deze werkelijk prachtige olifanten, zó dichtbij!
*
Iets langer dan een week geleden...
  • Zo blij dat ik wel naar huis kon vliegen vanuit Tanzania, tegelijkertijd wil ik ook best weer even terug...
*
Terug naar onbezorgde momenten in werkelijk práchtige parken. Terug naar de olifanten, giraffen, leeuwen en zebra(billen) ;-)
*
Maar ik zit hier blij te zijn dat ik fijn weer bij mijn gezin ben. En tegelijkertijd bezorgd te zijn om de situatie. Bang voor wat nog gaat komen... maar ook te zoeken naar alle positieve dingen die hier uit voortkomen. Die zijn er!
*
Geniet van het weekend, lieve mensen. En blijf gezond!
  • “We’re going home to an unknown world” dat is wat de mevrouw naast mij in het vliegtuig vanmorgen héél vroeg tegen mij zei...
*
Iets langer dan een week was ik in Tanzania. Met vriendinnen op safari. Geweldig was het!
*
In die ruime week dat ik weg was gingen scholen dicht, moest iedereen die het kon van huis uit gaan werken en gingen vele bedrijven dicht. Hoe bizar.
*
In die ruime week zaten wij in een land waar we in de eerste dagen weinig tot niets hoorden over Corona, maar waar later in de week ook scholen werden gesloten...en meer maatregelen besproken werden.
*
Vandaag weer thuis en zojuist even boodschappen gedaan. Hoe vreemd! Mensen die - terecht - afstand van je houden. Lege schappen (koekjes hamsteren, really?!) en caissières achter plastic schermen...
*
“We’re going home to an unknown world” zei de vriendelijke mevrouw in het vliegtuig tegen mij. Ze had gelijk...
  • Is dit mooi of niet? Hoe fijn was het om een paar dagen alleen maar bezig te zijn met mooie beelden, geweldige dieren en prachtige natuur? Zo dankbaar hiervoor!
*
Nog een paar uurtjes hier en dan terug naar huis, daar waar het een vreemde wereld is geworden, begrijp ik van velen...
  • Hét moment van gister! En wat waren er meer schitterende momenten, zó prachtig!
  • Prachtige landschappen weer tijdens de derde etappe van het Pieterpad; van Groningen naar Zuidlaren.
*
21 kilometers wandelen. Harde wind, regen maar gelukkig ook veel zonneschijn.
*
De provincie Groningen uit, provincie Drenthe in gewandeld. Nog vele kilometers te gaan voordat we in de provincie Limburg zijn 😃
*
Maar wat is het leuk! Op plekjes wandelen waar je anders nooit loopt, mensen zeggen allemaal ‘hoi’ en die frisse neus heb je aan het eind van de route wel :-)
*
Op naar die vierde etappe nu! 🚶‍♀️
%d bloggers liken dit: