Als ik een loterij win, dan...
Online

#30DayBlogChallengeNL | Als ik de loterij win

Vanmorgen op het nieuws; iemand in Belgie die een loterij wint en ruim 168 miljoen (168 MILJOEN) op zijn bankrekening bijgeschreven krijgt!

En meteen ga ik – net als velen met mij, denk ik zo – nadenken. Wat zou ik doen met al dat geld? En, laat dit nu net een onderwerp zijn in de #30DayBlogChallengeNL van Maris (Hare Maristeit) die nog op mijn lijstje stond.

Wat zou ik doen met 168 miljoen?

Als eerste;
een dagje lekker shoppen. Alles laten bezinken, een leuke stad zoeken met lieve vriendinnen en dan shoppen. En dan zo’n dag hebben dat – geld of niet – je niets leuk vindt. Of dat er niets echt past. Of dat het toch wel duur is, een paar schoenen van 159,- euro.

Dan; mijn baan opzeggen?
Met 168 miljoen hoef je natuurlijk never nooit niet meer te werken. Dus ja, ik zou mijn baan wel opzeggen (sorry, nieuwe collega’s). Maar om nu de rest van mijn leven niets meer te doen…. neuh! Dan zelf iets opzetten, veel vrijwilligerswerk gaan doen of de hele dag gaan bloggen over mijn rijkeluisleventje. En hopen dat ik via advertenties nog iets kan verdienen met mijn blogje, ha!

Verhuizen?
Wellicht een iets groter huis, maar zo’n enorme kast lijkt me echt niet gezellig. Dat elk kind een slaapkamer én speelkamer heeft, lijkt me niet nodig. Een grotere keuken zou wel fijn zijn. En een iets grotere tuin dan ons huidige, postzegelformaat, ‘terras’  is waarschijnlijk ook wel prettig. Dochterlief is er duidelijk over; niet uit ons huidige dorp verhuizen en bij de speeltuin in de straat blijven! Dus…

Een nieuwe auto misschien?
Voor mij niet echt een noodzaak, mijn kleine, oude bolide doet het goed en ik kan me – met 168 miljoen op de rekening – ook laten rijden natuurlijk! 

Voor vriendlief komen die auto’s waarschijnlijk op de eerste plaats; grote garage, oldtimers en dan de hele dag met auto’s spelen, haha…

Reizen. Ja!
Kan ik kort over zijn…ja, ik zou meer willen reizen, meer willen zien van onze mooie wereld. Denk dat iedereen nu wel een plaatje van hagelwitte stranden en wuivende palmbomen voor zich kan zien, toch?

Tot slot (nadat ik ook een aantal miljoenen heb uitgedeeld);
Een huisje in Frankrijk! Zo’n schattig landelijk huisje, met een fantastisch uitzicht. Niet te ver van een bakkertje (voor het dagelijks stokbroodje) en waar de postbode nog langskomt in een geel Renaultje, dronken van alle wijntjes die hij bij de iets verderop wonende buurtjes heeft gedronken tijdens de lunch. Dat dus!

Ben wel benieuwd; wat zouden jullie doen met 168 miljoen?

 

Thea | mama van twee | lief van één | content | blog | social & online | 101-things to do | blije dingen | Holistisch therapeut i.o. | Reiki Master

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: