Tasty; een app op mijn telefoon | Thearie
101 dingen,  Online

#70 Vijf grappige apps; Tasty

Goed, die 101-dingen haal ik al lang niet meer voor 17 november maar…we gaan gewoon door. Met nummer 70; vijf nieuwe, grappige apps op mijn telefoon zetten. En ik heb een leuke gevonden; de app van Tasty!

Recepten zoeken is al een soort hobby van me geworden 🙂 Ik vind het heerlijk op op de sites van Chickslovefood, Uit Pauline’s keuken of ‘gewoon’ van Albert Heijn te kijken. Staat er wat lekkers tussen, is het makkelijk te maken en wat moet ik op mijn boodschappenlijst zetten? Mooie foto’s maken het nog leuker en deze pin in dan ook regelmatig op mijn Pinterest borden.

En daar op Pinterest zag ik voor het eerst de filmpjes van Tasty. Echt fascinerend! Alle recepten worden in een filmpje gemaakt, reuze snel, lekker muziekje eronder…alsof ieder kind de was kan doen. En ik vind ze toch leuk, die filmpjes! Kan er echt lang naar blijven kijken. En dus heb ik de app gedownload. En kan ik ook op mijn telefoon naar fijne filmpjes van heerlijk eten kijken en bedenken dat ik het deze week toch echt wel eens ga maken, ha!

 

You can make 2-ingredient low-carb pasta at home ?! Can you guess what the 2 ingredients are? ?

Een bericht gedeeld door Tasty (@buzzfeedtasty) op


Tasty heeft niet alleen een app; er is ook een website, een Instagram account (zie hierboven, klik en je ziet zo’n filmpje) en er zal ongetwijfeld ook een Facebook pagina zijn.  Blijft de app lang op mijn telefoon staan? Geen idee, het zal vast wat ruimte in beslag nemen en – eerlijk is eerlijk – echt veel recepten probeer ik uiteindelijk niet. Maar voor nu zijn het grappige filmpjes om naar te kijken zo af en toe.

Dus mocht je je afvragen wat ik zie als ik naar mijn telefoon zit te staren… 🙂

Vertel eens, waar halen jullie je recepten vandaan? 

 

Thea | mama van twee | lief van één | content | blog | social & online | 101-things to do | blije dingen | Holistisch therapeut i.o. | Reiki Master

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: