Contact met Thea

Contact met Thea

Wil je contact met Thearie? Heb je vragen en/of opmerkingen over mijn blog? Of over iets dat ik heb geschreven? Je kan een reactie plaatsen onder het betreffende artikel, je kan me bereiken via Twitter of Facebook of je kan onderstaand formulier invullen. Ik zal dan zo snel als mogelijk is reageren of contact met je opnemen.

Werk je voor een (PR) bedrijf of webshop?

Ik sta uiteraard open voor allerlei leuke samenwerkingen!
Heb je een leuk idee? Moet er iets getest worden? Of wil je een product sturen voor een review?

Let wel; alle reviews zijn gebaseerd op mijn eigen, eerlijke mening.

Je kan me mailen op thea@thearie.nl of onderstaand formulier invullen. Ik neem dan zo spoedig als mogelijk is contact met je op!


    Je naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Het bericht