Conrad Global Media Center
Doen,  Persoonlijk

Drie dingen die ik niet zou doen. Denk ik….

Een dapper meisje ben ik ooit geweest. Bungeejumpen; 4x van dezelfde brug. Nee, niet achter elkaar, maar verspreid over 4 zomers. Parapenten; met een parachute door de Gorges du Tarn. In een oud busje de berg op, met een parachute naar beneden. Raften op die Tarn. Heb het gedaan. Toen ik jonger en dus meer dapper was. In Frankrijk. Echt bang ben ik niet, geloof ik.

Toch zag ik ergens de afgelopen dagen een filmpje voorbij komen waarbij ik dacht; NO WAY dat ik dit ooit ga doen.
Kijk zelf maar;

Een zwembad ergens in Houston

Op de 42ste verdieping van een gebouw. Klinkt nog niet eng, toch? Maar kijk maar eens naar het filmpje…

Ik krijg serieus al kriebels in mijn benen alleen al als ik naar het filmpje kijk!

Dan deze nog:

Een glazen brug in China

Ook voor deze geldt; NIET, maar echt NIET dat ik hier over heen zou gaan. En als ik wel zou moeten, dan kruipend. Met mijn ogen én oren dicht. (Ik begrijp die meneer – in het filmpje –  op z’n knieën heel goed).

Slapen onder water

Hotels en ik gaan wel samen. Ik ben een hotelmeisje. Heb veel voor hotels gewerkt en ik slaap graag in mooie hotels. Maar NIET als de kamer ONDER WATER is! Ik zou écht geen oog dicht doen. Geen oog.

Veel te veel vissen op mijn netvlies. Bang dat het glas zou breken. Brrrr, krijg echt al rillingen als ik er aan denk. Niets romantisch aan. Ik al rillend onder het dekbed, bang dat die vissen te dichtbij komen, haha….

Conrad Global Media Center
Conrad Global Media Center

Ik zie niet eens gordijnen die dicht kunnen!

Wat denk jij? Zou jij het doen? De brug, het zwembad?

Thea | mama van twee | lief van één | content | blog | social & online | 101-things to do | blije dingen | Holistisch therapeut i.o. | Reiki Master

28 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: