Een 101 dingen update
101 dingen

Een 101 dingen update;
hoe ver ben ik met mijn lijst?

In februari 2015 (!) heb ik mijn 101 dingen lijst bedacht met de bedoeling om deze in 1001 dagen uit te voeren. Die 1001 dagen heb ik laten varen, de lijst laten staan. Maar hoever ben ik inmiddels met de lijst? Een 101 dingen update…

Mijn 101 dingen lijst; de lijst die de reden was om met Thearie.nl te beginnen. Ik zocht immers een plekje om de lijst bij te houden. Mijn 101 dingen lijst. Met >> 101 dingen << waar ik best lang over heb gedaan om ze te bedenken. De lijst waar ik zo blij mee was en die ik nu eigenlijk wat laat verstoffen. Die lijst… ga ik weer eens updaten. En ga ik eens bedenken wat het volgende is wat ik kan afstrepen op die mooie lijst.

Een 101 dingen update; wat kan ik afstrepen?

#22
Minimaal tien keer een handgeschreven kaart versturen naar iemand

Die 10 handgeschreven kaarten versturen naar iemand is gelukt. En hoe! Sinds ik aan >> Postcrossing << doe, heb ik al zeker meer dan 10 kaarten naar mensen over de hele wereld verzonden. En heb ik ook al zeker meer dan 10 kaarten van mensen over de hele wereld ontvangen. Zo leuk!

>> LEES HIER MEER OVER POSTCROSSING <<

Verzonden en ontvangen kaartjes gaan de hele wereld over

#41
Stedentrip Bordeaux

Bordeaux, een stad die al even op mijn verlanglijstje stond. En – alweer even geleden – in mei 2019 ben ik met een lieve vriendin geweest. Wat een prachtige stad! En zo’n relaxte sfeer. Deze vink ik met plezier af van mijn lijst!

>> BORDEAUX; 6 REDENEN VOOR EEN STEDENTRIP NAAR DEZE STAD <<

#80
Een nieuwe keuken ontwerpen in de Ikea keukenplanner

Goed, het moet nog iets gefinetuned worden. En of de nieuwe keuken daadwerkelijk een keuken van Ikea gaat worden is ook niet zeker. Feit is wel dat een eerste ontwerp gemaakt is en dat we ook daadwerkelijk aan de slag willen met onze keuken.

Een eerste ontwerp…

Dus. Ik kon weer drie dingen op de lijst afstrepen. Blijven er nog steeds genoeg dingen over om nog te doen….

Met welke dingen ben ik nu bezig?

#4
10 kilo afvallen

Ik was goed op weg met nummer 4. Met hulp van online diëtist Jonathan Klaassen ben ik 7 kilo afgevallen. En dat ging niet eens zo heel moeilijk. Ik was goed op weg naar de eerste -10 kg. Maar…

De corona crisis! Ik weet uiteraard ook best dat het mijn eigen inzet is en dat ik niet de corona crisis de schuld kan geven; maar… ik val even niet meer af. De hele dag thuis zitten, té weinig bewegen en te veel lekkers binnen handbereik hebben, zorgen ervoor dat ik stil sta. En wellicht zelfs weer een beetje ben aangekomen. Dus…

Schouders er weer onder én Jonathan weer inschakelen zodra dat nodig blijkt te zijn!

>> LEES HIER HOE IK 7 KILO AFVIEL MET JONATHAN KLAASSEN <<

#11
Een héle kleine tattoo laten zetten

Ik had er zo lang over nagedacht. En nog eens langer. Uiteindelijk besloten dat ik het ga doen; een kleine tatoeage laten zetten. De afspraak stond gepland voor eind maart; na mijn vakantie in Tanzania zou het zover zijn en toen… jullie raden het al; corona kwam er tussen.

Ik merkte dat ik er echt van baalde dat de afspraak niet kon doorgaan, een teken dat ik de tatoeage toch echt wil. Zodra het kan plannen we dus een nieuwe afspraak in.

Hoge wandelschoen
Hoge wandelschoen
109
Drinkfles voor wandelen
Drinkfles voor wandelen
8,99
Regenjas
Regenjas
44,99
Compressie Sokken
Compressie Sokken
19,95
LAW 9-1 – Pieterpad Deel 1 Pieterburen – Vorden
LAW 9-1 – Pieterpad Deel 1 Pieterburen – Vorden
Rugzak voor wandelen in de natuur
Rugzak voor wandelen in de natuur
9,99
Hoge wandelschoen
Hoge wandelschoen
109
Drinkfles voor wandelen
Drinkfles voor wandelen
8,99
Regenjas
Regenjas
44,99
Compressie Sokken
Compressie Sokken
19,95
LAW 9-1 – Pieterpad Deel 1 Pieterburen – Vorden
LAW 9-1 – Pieterpad Deel 1 Pieterburen – Vorden
Rugzak voor wandelen in de natuur
Rugzak voor wandelen in de natuur
9,99
Hoge wandelschoen
Hoge wandelschoen
109
Drinkfles voor wandelen
Drinkfles voor wandelen
8,99
Regenjas
Regenjas
44,99
Compressie Sokken
Compressie Sokken
19,95
LAW 9-1 – Pieterpad Deel 1 Pieterburen – Vorden
LAW 9-1 – Pieterpad Deel 1 Pieterburen – Vorden
Rugzak voor wandelen in de natuur
Rugzak voor wandelen in de natuur
9,99

#50
10 x 10 kilometer wandelen

Met deze ben ik goed op weg. Denk dat ik ‘m eigenlijk al wel kan afstrepen; met lange wandelingen en avondvierdaagsen ertussen, maar…. met >> het wandelen van het Pieterpad << komt deze sowieso wel goed! Inmiddels hebben we 4 etappes van het pad er op zitten. Provincie Groningen achter ons gelaten en in Drenthe aan het wandelen. Etappe 5 staat inmiddels alweer gepland, dus die kilometers tellen we er weer bij op!

>> LEES HIER MEER OVER DE ETAPPES VAN HET PIETERPAD <<

Die 10 x 10 kilometer wandelen gaat wel lukken

Een 101 dingen update dus…

Een korte update, maar toch een aantal dingen kunnen afvinken en kunnen oppakken. Zal de lijst weer met meer regelmaat gaan bijhouden, heb ‘m niet voor niets met veel plezier gemaakt een lange tijd terug. Of ik alle dingen weer op de lijst zou zetten nu? Waarschijnlijk niet en zou ik nu wat nieuwe dingen bedenken, maar…. hij staat er, dus gaan we door tot de meeste dingen zijn gedaan! 😉

Benieuwd; heb jij al een 101 dingen lijst? (Zie #30, haha) Of wellicht een ‘bucketlijst’? En wat staat daar zoal op?

Liefs van Thea

Wil je dit artikel bewaren? Dan kun je onderstaande afbeelding pinnen op Pinterest:

Thea | mama van twee | lief van één | content | blog | social & online | 101-things to do | blije dingen | Holistisch therapeut i.o. | Reiki Master

2 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: