101 dingen in 1001 dagen
101 dingen,  Persoonlijk

En toen was het 17 november 2017…

En er gebeurde niets. Er gingen geen alarmbellen af, er was geen rook. Het was een dag als alle andere….

17 november 2017; 1001 dagen nadat ik mijn 101-dingen lijst had bedacht. Die 101-dingen lijst die ik bij lange na niet ‘gehaald’ heb. En dat is ook niet erg. Het hoefde ook niet persé…

Wat ik wel gehaald heb?  Een High Tea in het Amstel Hotel; wat was die leuk! Ik heb zomaar een middag in een hangmat gelegen, ben met Joep naar het Nijntje Museum geweest én heb zuurkool klaargemaakt (en opgegeten!). En nog andere leuke dingen op mijn lijst gedaan.

Niet gehaald; nog eens naar New York, echt eens zwemmen in zee of weer eens een boek in het Frans lezen. En ik ben zeker niet 2 x 10 kilo afgevallen… En nog meer dingen die ik niet gehaald heb. Maar weet je wat? Ik laat de lijst lekker staan, hang er geen datum meer aan en heb op een dag ‘gewoon’ alle dingen gedaan!

Wel heb ik gezegd dat ik voor elk niet behaald doel een euro in een spaarpot zou doen voor een goed doel. Nu, die spaarpot is er niet, maar ik ga mijn niet behaalde dingen eens op een rijtje zetten en laat jullie zeker weten naar welk doel het geld gaat.

En…was er nu iemand die me geholpen had met nummer 30 op mijn lijst?

 

 

Thea | mama van twee | lief van één | content | blog | social & online | 101-things to do | blije dingen | Holistisch therapeut i.o. | Reiki Master

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: