GuestHouse Hotel entree | Thearie
Doen

Kijk nou; het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel
(ja, bij de Efteling!)

Het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel; deze kan op de bucketlist van Emma en mij! Waarom? Omdat we al een tijdje roepen dat we iets langer dan een dag naar de Efteling willen en dat we dan willen blijven slapen in een mooi hotel. Waarom dan dit hotel in de omgeving van Kaatsheuvel? Lees vooral verder….

Het GuestHouse Hotel

“Welkom thuis…” staat er op de homepage van hun website. Nou, dat thuis gevoel wordt vast geen probleem, als ik de foto’s op de website eens rustig bekijk. Wat ziet het er mooi uit! Sfeervol en hip is het eerste dat in mijn hoofd opkomt. En ik krijg al zin om een kamer te boeken! Ik heb een zwak voor leuke, bijzondere hotels en dit is er eentje, daar ben ik van overtuigd!

GuestHouse Hotel | Thearie
Een ontbijtje hier…

De kamers van het GuestHouse Hotel

Een zespersoonsbed! De Bunkhouse rooms hebben gewoon een bed voor zes personen. En die ziet er supercool uit. Ben dan wel bang dat het niet alleen een weekend voor Emma en mij gaat worden, maar dat er nog twee mensen mee willen…

Ook zijn er nog de Greenhouse room en de Farmhouse room. Als ik zo naar de foto’s kijk zou ik gewoon alle kamers moeten proberen; ze zijn gewoon even prachtig en zien er comfortabel uit, niet?

Alle kamers beschikken – uiteraard – over WiFi, een smart TV, badkamer met douche en een klein koelkastje.

GuestHouse Hotel Bunkhouse room | Thearie
Kijk nu, voor zes personen! 
GuestHouse Hotel Farmhouse room | ThearieZiet dit er niet prachtig uit?
Ziet dit er niet prachtig uit?

Een daktuin, een living en meetingrooms

Goed, die meetingrooms zou ik voor een weekendje Efteling even overslaan, maar ik zie wel inspirerende ruimtes waar je fijn zou kunnen brainstormen. De Living ziet er warm en modern uit, ik zie ons hier nog een heerlijk drankje doen na een lange dag in de Efteling.

En dan die daktuin! Who needs de Efteling als je hier ook heerlijk kan vertoeven? Ha! Zie nu hoe heerlijk dat eruitziet! Gin-tonic, een borrelhap… kids op glijbanen, in de zandbak of op het ontdekkingspad. Goed, aan tafelvoetbal wil ik me dan ook wel wagen!

En in het wild een chefkok zijn kruiden zien plukken in de moestuintjes is natuurlijk ook leuk! Zeker als een aantal van die kruiden dan in mijn gin-tonic eindigen….

GuestHouse Hotel Garden | Thearie
Zeg het maar….mooi toch?

Het GuestHouse Hotel; wanneer…

(.)… je op zoek bent naar een fijn hotel bij de Efteling
(.)… je niet verder dan 500 meter van de Efteling af wil slapen
(.)… je op zoek bent naar een hip, modern en gloednieuw hotel

Waar staat dat GuestHouse Hotel?

Gasthuisstraat 140
5171 GJ Kaatsheuvel
www.guesthousehotel.nl

Ik weet waar ik binnenkort wel eens een nachtje wil slapen! Wat jij?

Alle foto’s zijn van GuestHouse Hotel

Vaderdag

Thea | mama van twee | lief van één | content | blog | social & online | 101-things to do | blije dingen | Holistisch therapeut i.o. | Reiki Master

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: