101 dingen

Hoe gaat het met mijn 101-dingen lijst?

17 november 2017; is de ‘deadline’ voor mijn 101-dingen lijst. Dan zijn er 1001 dagen voorbij sinds ik mijn lijst heb laten ingaan. En tot 17 november is niet zo heel lang meer. Een half jaar nog om precies te zijn.

Laat ik realistisch zijn; helemaal halen ga ik het niet. Een strandvakantie (#7), naar New York (#78), Stockholm (#64) én Bordeaux (#41)? Zou leuk zijn maar ben bang dat dit niet allemaal de komende zes maanden gaat gebeuren. (Overigens staat er wel een reisje naar Portugal op de planning. En een vakantie in Frankrijk. Dat dan weer wel).

De Nijmeegse vierdaagse (#28) lopen? Niet dit jaar. Die sneeuwpop (#52) maken? Misschien als er vroeg in november sneeuw gaat vallen?

En of mijn kleurboek (#31) helemaal vol zal zijn gekleurd betwijfel ik ook wel een beetje.

Maar goed; kijken naar wat er vast nog wel gaat lukken is leuker! Deze twee staan nu hoog op de ‘heel-snel-doen’ lijst:

#91 Met Joep naar het Nijntjemuseum

Deze moet toch echt binnenkort eens gaan gebeuren! Het Nijntjemuseum. Over een tijdje is de kleine man weer te groot en wil hij alleen nog maar Superman zijn of met z’n auto’s door de speeltuin racen. Nijntje is nog leuk! En ik weet zeker dat zuslief ook wel stiekem mee wil.

En dan gaan we slapen in een heuse Nijntje kamer! In Stayokay Utrecht-Centrum. Ja, ik ben voor!

Nijntje kamer Stayokay
afbeelding; Stayokay

#95 Een echte ouderwetse appeltaart bakken

Deze zou ik zelfs de komende week wel eens kunnen gaan doen. Moet nu een beetje vaart maken met mijn lijst en deze is er één die ik zo af kan tikken, toch? Hoe moeilijk kan het zijn; een appeltaart maken?

Toch heb ik er nog nooit één zelf gemaakt (wel gegeten, ha). Ik heb me een beetje voorbereid en heb een recept gevonden; de Traditionele Hollandse Appeltaart!

Traditionele Hollandse appeltaart
afbeelding ah.nl
Kan ook nog voor Oma’s appeltaart gaan of voor de omgekeerde appeltaart? Hoe dan ook; appeltaart wordt het!

Hoe gaat het met mijn #30? Zijn jullie al begonnen aan een 101-dingen in 1001 dagen lijst?

Uitgelichte afbeelding is van Glenn Carstens – Peters

Thea | mama van twee | lief van één | content | blog | social & online | 101-things to do | blije dingen | Holistisch therapeut i.o. | Reiki Master

4 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: