Mijn nieuwe 101 dingen lijst

Een nieuwe 101 dingen lijst! De vorige dateerde uit 2015 en is onlangs spoorloos van mijn site verdwenen. Jammer, maar daar de lijst al ouder was en ik inmiddels een beetje anders in het leven sta, is het tijd voor een nieuwe lijst! Wat er op staat?

Mijn favoriete boeken

De jongen, de mol, de vos en het paard
Het sprookje van de dood
Met beide benen op de grond
Woman
Het meisje dat aan de oever verscheen
Steeds leuker
Voedsel voor je geest
De Online Marketing Tornado
De jongen, de mol, de vos en het paard
Het sprookje van de dood
Met beide benen op de grond
Woman
Het meisje dat aan de oever verscheen
Steeds leuker
Voedsel voor je geest
De Online Marketing Tornado

Recente artikelen

Shampoo Bar Rozenblaadjes - Thearie
Persoonlijk
Thea

Review; hoe fijn is de shampoo van Shampoo Bars?

Een lekkere shampoo én goed bezig zijn voor het milieu? Dat gaat tegenwoordig steeds makkelijker. Shampoo bars zijn overal te koop nu en zijn over het algemeen goed voor jou en ook goed voor het milieu. Waarom en welke ik gebruik? Lees verder…

LEES VERDER »
Het Sprookje van de Dood
Lezen
Thea

Boek; Het Sprookje van de Dood

Het Sprookje van de Dood Meer lezen; dat was één van mijn voornemens. En dat lukt aardig, daar ik voor mijn opleiding “Holistisch Therapeut” een aardige boekenlijst heb gekregen. Eén van de boeken op die lijst is “Het Sprookje van de Dood” en wat een mooi boekje is dat…

LEES VERDER »
Aarden, wat is dat en hoe doe je het
Spiritualiteit /Mindset
Thea

Aarden; wat is het precies en hoe werkt het?

Hoe werkt dat nu, dat aarden? Iedereen die mij maar een beetje kent, weet dat ik geen fan ben van voeten. Vooral niet van mijn eigen voeten. Nooit geweest ook. Toch gaat er de laatste tijd meer aandacht naar mijn voeten. Ze zijn namelijk belangrijk bij het aarden. En aarden is fijn, zorgt bij mij voor rust en wat meer balans. Maar wat is aarden nu precies?

LEES VERDER »
Thuiswerken - 7 manieren om het meer Hygge te maken
Hygge
Thea

Hygge tijdens het thuiswerken;
7 manieren om je werk gezelliger te maken

Vanuit je huis werken; velen van ons doen het op dit moment. Ik ook alweer een aantal weken. En hoewel ik af en toe thuiswerken prettig en soms heel handig vind, is het ‘verplichte’ thuiswerken soms nog wel eens een opgave voor mij. Dus probeer ik het zo gezellig en comfortabel mogelijk te maken. Hoe ik dat doe? Ik maak het meer ‘Hygge’!

LEES VERDER »
Weer studeren
Persoonlijk
Thea

Weer studeren; hoe spannend is dat?

Weer studeren. Gewoon omdat je nooit te oud bent om te leren, toch? Ik ga – naast de leuke baan die ik heb – het weer doen. Twee jaar lang duik ik weer in de boeken, volg ik lessen en word ik nog wijzer dan dan ik al was… Wat ik ga doen? Lees verder!

LEES VERDER »
Reiki. Wat is dat?
Spiritualiteit /Mindset
Thea

Reiki? Wat is dat?

Reiki? Wat is dat? De vraag die ik vaak heb gekregen. Vooral de afgelopen week, nadat ik mijn Reiki 2 certificaat deelde op Social Media. Velen weten niet wat het is. Uitleggen wat het is, vind ik best lastig. Ik klink al snel zweverig. Toch ga ik een poging wagen… lees je mee?

LEES VERDER »

I'm doing this for future me, so that she gets to live the live that she deserves...