Instaweekly #2 - Thearie
Persoonlijk

Instaweekly #2

Een beetje later dan de bedoeling was, maar ja…zo’n Paasweekend. Veel leuke mensen gezien, veel gegeten en vooral veel uitgebuikt op de bank ’s avonds. Dus minder tijd genomen om een stukje te tikken. So be it!

Maar hier dan – voor wie niet kon wachten – een aantal van mijn Instagram foto’s van afgelopen week.

Maandagochtend, nog voor de koffie

Z’n handen in de chocopot, z’n haar vol Nivea crème, een tekening op de muur in de gang….onze jongste houdt ons wel lekker bezig. Afgelopen maandag vond ik ‘m zo in de badkamer. Vol lippenstift. En reuzeblij!

Mijn eigen make-up is inmiddels veilig opgeborgen, maar was even vergeten dat zijn zus make-up had gekregen voor haar verjaardag. Leermomentje aan het begin van de week, heel fijn. En dit alles nog voor een kop koffie!

Een feestje voor de kleine dame

Afgelopen woensdag was het dan zo ver; het verjaardagsfeestje van onze 8-jarige. En gespannen was ze wel. Om kwart over 12 zeven dametjes meegenomen naar huis en daar begon het feest al met een feestelijk gedekte tafel en poffertjes. Poffertjes die ze zelf mochten ‘versieren’.

Veel gegil, leuke cadeau’s en blije gezichtjes. Fijn!
Daarna gingen we naar het Naaicafé om knuffelkussens te maken. Echt superleuk, maar daar ga ik binnenkort nog wel iets over tikken.

Disco in een kerk

A.s. Koningsnacht mag ik weer; Disco Inferno in de Eusebiuskerk in Arnhem.
Vorig jaar ben ik – met een vriendinnetje – voor het eerst geweest en het was echt superleuk! De locatie is natuurlijk al bijzonder; een kerk. Een hele mooie kerk zelfs!

En dan… disco, soul en funk. Ouderwetse dance classics en ok, ook nieuwere liedjes komen voorbij. De hele, maar echt hele avond (en nacht) dansen, HEERLIJK! Mijn stappenteller trilde een paar keer vorig jaar (dat doet ‘ie bij de 10.000 stappen), we stonden niet stil, haha. Kaarten zijn deze week besteld, de zin is er al!

In the pocket! #disco #koningsdag #instafun #dansen #Eusebius #Arnhem #fun #instagood #tickets

Een bericht gedeeld door Thea (@thearietjes) op

Een High Tea bij No11 in Deventer

Het was weer tijd om bij te kletsen met dierbare vriendinnetjes. En hoe fijn is het om dat bij een High Tea te doen?
Deze keer in Deventer bij No.11, een mooie locatie in het centrum van Deventer. We begonnen met een glas bubbels en daarna werden er heerlijke hapjes geserveerd zowel zoet als hartig.

Mijn mening? Het was sowieso ontzettend gezellig, maar met deze vriendinnen is dat overal en altijd wel. Dat we zelf moesten vragen om de thee – bij de High Tea – was wat raar. En de hapjes waren heerlijk, echt. Maar het feit dat we na een korte wandeling door het leuke centrum van Deventer nog eindigden bij Moskou en daar verder aan de sushi gingen, zegt misschien wel iets over de hoeveelheid hapjes bij de High Tea. Of over ons. Dat kan ook nog…

High tea! #no11 #deventer #hightea #nomnom #instafood #foodie #instagram #picoftheday #yummie

Een bericht gedeeld door Thea (@thearietjes) op

Paasweekend

En dan het Paasweekend. Uitgebreid ontbijten (al doen we dat meestal wel in het weekend), een etentje met familie, brunch met de buurtjes en daarna vooral uitbuiken, ha. Geen gekke dingen maar vooral gezellige dingen. Fijn.

Vrolijk Pasen / Happy Easter ! #pasen #ei #ontbijt #eggs #breakfast #sundaymorning #instafun

Een bericht gedeeld door Thea (@thearietjes) op


Dit dus. Mijn week in een paar fotootjes.
Hoe was jullie week? Een goed Pasen gehad?

Thea | mama van twee | lief van één | content | blog | social & online | 101-things to do | blije dingen | Holistisch therapeut i.o. | Reiki Master

7 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: