The Boss Baby - Thearie
Persoonlijk

Instaweekly #3

Hier een nieuwe Instaweekly. Ik beken dat ik verder niet veel geschreven heb deze week; ziek kind, zelf niet helemaal fit, moe (waar blijft die lente?!) én ik was druk met andere plannen en ideeën! De komende week zal ook nog hectisch zijn (vakantie, Koningsdag) maar…er komen stukjes aan. Mocht je er echt op wachten 🙂

Een Paasbrunch

Met onze buurtjes. Gezellig! Er was al goed gegeten in het Paasweekend, een brunch kon er ook nog wel bij. Tafel is mede gedekt door de 8-jarige. Het boterlammetje werd enthousiast gegeten en het was fijn! En gezellig…

Met hulp van de 8-jarige… ? #smakelijk #brunch #Pasen #instafood #nomnom #aantafel #yummie #lekker

Een bericht gedeeld door Thea (@thearietjes) op

Naar de tandarts

We hadden weer een kaartje ontvangen van de tandarts, dus hop…deze keer was ik wel zo slim geweest om twee afspraken te maken; één voor de kinderen en – voor een dag later – voor mij. Waarom? Omdat het tijd werd dat ik weer eens alleen in de tandarts stoel mocht zitten. Zonder een kind op schoot of een kind die het reuzeleuk vind om mee te kijken als er een haakje in mijn mond gaat.

Het ging prima; de 8-jarige was een dappere dodo. Met haar heely’s in de stoel. De bijna 3-jarige weigerde gewoon zijn mond open te doen. Maar wilde wel een stuiterbal. Ok, vond de tandarts!

 

Dansende koeien

Ze mochten weer naar buiten; de koeien van Landwinkel IJsseloord. Blije dames die soort van huppelend de wei in gingen. En blij waren. Dansende koeien, vorig jaar gingen we voor het eerst kijken.

De winkel die bij de boerderij hoort heeft de lekkerste dingen; groenten, fruit, brood, vlees, vruchten, kazen, worsten, eieren, bakspullen en honing behoren tot het dagelijkse aanbod. Het is sowieso een fijne plek om te zijn; kinderen in het speeltuintje, jij op het terras met een heerlijke kop warme choco, koffie of thee.

Drie dingen hebben onze producten gemeen: alles komt van dichtbij, is van het seizoen en wordt op ambachtelijke wijze bereid. Pure, intense smaak op je bord, in je beker of uit de hand, dat is waar we voor staan.

 

The Boss Baby

Met de 8-jarige naar de film; The Boss Baby. Wat een leuke film is dat!

Brilletjes op, veel snoep, chips en iets te drinken en je hebt blije dames!

The Boss Baby! . . . #film #8jaar #vakantie #pathe #bossbaby #fijn #instakids #instafilm

Een bericht gedeeld door Thea (@thearietjes) op

Zover mijn week in een aantal foto’s, hoe was die van jou? En hoe gaat deze week worden? Leuke plannen voor Koningsdag?

Thea | mama van twee | lief van één | content | blog | social & online | 101-things to do | blije dingen | Holistisch therapeut i.o. | Reiki Master

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: