...
26 films

I – Into The Wild

Into The Wild - Sonsbeek Cinema

Een film kijken in de buitenlucht, midden op de Sonsbeekmarkt en op een fijn groot scherm. Direct na zonsondergang. Dit leek me wel wat!

Dus togen een vriendin en ik op een zondagavond – met lage kampeerstoeltjes, een thermoskannetje thee, een paar biertjes en wat lekkers – richting Sonsbeekpark. We waren ruim op tijd, hadden een prima plekje gevonden voor onze stoeltjes, koptelefoons (ieder kreeg een eigen voor het geluid) waren snel gehaald en het eerste kopje thee hadden we vast ingeschonken. Toen begon het genieten….

Wat was het leuk om rond te kijken en iedereen te zien zitten op vrolijke kleedjes, lekkere banken of fijne tuinstoelen. Volgens mij was iedereen goed voorbereid; vrolijke dekens, regenponcho’s (die we gelukkig maar drie minuten nodig hadden) en picknickmandjes overal. Sfeer was goed, relaxt.

Blote voetjes in het gras en échte sterren boven het filmdoek, perfect!

En dan de film! “Into the wild”

De 22-jarige, pas afgestudeerde Christopher McCandless laat zijn familie en veelbelovende toekomst achter zich, op zoek naar avontuur. Zonder bezittingen, weg van de valkuilen van de moderne wereld, probeert hij zijn weg te vinden in de wildernis van Alaska. Bijzondere ontmoetingen en de verraderlijke kracht en pracht van de natuur vormen zijn bestaan. Maar kan hij overleven?

Ik vond het een prachtige film, bleef boeien en zelfs een dag later dacht ik er nog aan terug. Zeker een aanrader dus!

Misschien ook iets voor jou

Geen berichten

    Geef een reactie

    %d bloggers liken dit: