Jouwbox editie 2 | Thearie
Review

Jouwbox.nl | Is editie 2 net zo fijn?

Een tijdje terug mocht ik de eerste editie van Jouwbox.nl testen. Een doos vol natuurlijke en veelal biologische producten. Producten met ingrediënten die zorgvuldig zijn gecontroleerd. Heerlijke producten! Toen mij gevraagd werd of ik editie 2 ook wilde proberen, zei ik dus volmondig ‘ja’. Lees verder voor het waarom…

Een box vol heerlijke producten

Nog even kort; de box is bedacht door Tim Hortensius. Tim vind dat we regelmatig vergeten om af en toe eens stil te staan en te genieten van de kleine dingen in het leven. Jouwbox heeft hij opgezet omdat hij vind dat er een momentje moet zijn waarom je jezelf moet verwennen. Op een verantwoordelijke en voordelige manier.

Tim heeft Ralph Moorman ingeschakeld ; een voedingsdeskundige, ir. levensmiddelentechnologie en grondlegger van het hormoonbalansprogramma, waarmee hij vele (bekende) Nederlanders coachte bij het behalen van een gezond lichaam en ideaal gewicht. Ralph heeft de producten van Jouwbox zorgvuldig geselecteerd.

Wat zit er in Jouwbox editie 2?

De eerste was al een feestje om open te maken. Lees hier (KLIK) wat er toen allemaal inzat en wat ik er van vond. De tweede editie was eigenlijk niet anders; ook een feestje. Een soort van kerstpakket, maar dan net iets anders…

Wat zit er in editie 2? Komt ‘ie:

  • Rosalpina – Eye Balm (Piroche Cosmetiques) t.w.v. €43,00
  • Bee Honest Cosmetics – Hair & Body wash 250 ml t.w.v. €6,95
  • Mattison – Absolute visolie 1000mg EPA/DHA 35/25% t.w.v. €16,95
  • Royal Green – Extra Virgin Kokosolie t.w.v. €8,95
  • Upton’s Naturals – Original Jackfruit t.w.v. €3,99
  • Bite & Smile – Lemon Ginger t.w.v. €3,49
  • Blue®m – Tandpasta en ultra zachte tandenborstel t.w.v. €15,99
  • Squalan – Moisterizer Travel Size t.w.v. €15,00
  • Betterfoods TEE-FEE – Natuurlijke kinderthee met bio-stevia-blad t.w.v. €3,95
  • Mudmasky – Morning Boost Mask 20 ml t.w.v. €23,00

Als je een beetje hebt meegerekend, zie je dat de totale winkelwaarde van de box ruim €140,- is. De box is echter te bestellen voor €39,- (!)

Welke producten heb ik al geprobeerd?

Een aantal producten heb ik inmiddels al geprobeerd. En ik niet alleen. Welke dat zijn?

Rosalpina – Eye Balm (Piroche Cosmetiques)
“De Eye Balm is een intensieve behandeling die huidverkleuringen veroorzaakt door stress en vermoeidheid, met name wallen onder de ogen en gezwollen ogen bestrijdt” Dit staat er onder ander in de produktomschrijving; klinkt geweldig toch? De Eye Balm smeert heerlijk, is niet te dik, niet te vet en wordt snel door mijn huid opgenomen. Of ik verschil zie? Heb de indruk van wel…wellicht nog iets langer testen. Het flesje is nog lang niet op. Fijn!

Rosalpina – Eye Balm (Piroche Cosmetiques) Thearie

Bee Honest Cosmetics – Hair & Body wash 250 ml
“Hé, dit ruikt naar honing!” aldus mijn kinderen vanuit de badkamer. En laat dat nu net één van de ingrediënten zijn, ha! Eigenlijk voor baby’s, maar wordt gebruikt door ons allemaal. Ruikt heerlijk, prikt  niet, is lekker zacht én voor zowel huid als haar. Perfect dus.

Mattison – Absolute visolie 1000mg EPA/DHA 35/25%
Kreeg flashbacks naar vroeger; mijn vader met zijn levertraan druppels. Supervies! Deze capsules zijn niet vies, wel iets groot. Nu is dit voor mij geen issue, maar kan me voorstellen dat mensen dit minder prettig vinden. Of het al effect heeft? Weet ik niet, merk er niet veel van nog. Wel komt er af en toe een vissmaakje naar boven…vind ik persoonlijk wat minder fijn. Maar goed, ben nu eenmaal niet echt een vismens. (Viswijf is weer een andere discussie ;))

Bite & Smile – Lemon Ginger
Van de kinderen een dikke ‘IEUW’ en ook ik moet even wennen aan de smaak. Maar denk dat het wel gaat lukken. Een biologische snack op basis van fruit én groente, kan niet slecht zijn, toch? Er is ook nog de variant Matcha Mocconut verkrijgbaar bij de AH, wellicht die ook eens proberen.

Blue®m – Tandpasta en ultra zachte tandenborstel
Veruit onze favoriet uit deze editie van Jouwbox. Ik zeg onze, want niet alleen vriendlief ging deze heerlijke tandpasta gebruiken, ook dochterlief kneep enthousiast in de tube. Een tandpasta met actieve zuurstof, vraag me niet het waarom (kan je allemaal HIER lezen) maar heerlijk is deze wel! Of ik snel een nieuwe tube wil bestellen…

Blue®m – Tandpasta en ultra zachte tandenborstel | Thearie

Betterfoods TEE-FEE – Natuurlijke kinderthee met bio-stevia-blad
Onze kinderen zijn niet zo dol op thee. Dacht ik. Maar deze thee gaat erin als… thee. Zelfs de buurkinderen moesten even proeven en gingen met een aantal zakjes richting huis. En ik ben er blij mee. Maak met alle liefde ’s avonds een beker lekkere thee voor het slapen klaar. Kunnen ze met warme buikjes naar hun bed…

Betterfoods TEE-FEE – Natuurlijke kinderthee met bio-stevia-blad | Thearie
Die thee… ruikt lekker!

De overige producten

… ga ik zeker nog proberen. Masker en moisterizer neem ik deze week mee als ik een nachtje weg moet voor m’n werk. Upton’s Naturals ga ik me even in verdiepen; geen idee nog hoe ik dit moet gebruiken, maar dat komt vast goed en de kokosolie gaan we zeker gebruiken bij vooral het bakken & braden, denk ik.

Kortom, weer een hele fijne doos van Tim en Ralph. Ik ga je de doos zeker aanraden! En geloof je mij niet…kijk dan nog even naar wat Ralph Moorman er zelf over te zeggen heeft;

Nogmaals; de totale winkelwaarde van de box is ruim €140,- . De box is echter te bestellen voor €39,- (!)
Ook leuk om cadeau te geven overigens! Al wil je de doos liever voor jezelf houden, geloof mij. En… je krijgt er nog twee cadeauvouchers bij!

Wat denk jij? Zitten er producten tussen die je zou willen proberen?

Thea | mama van twee | lief van één | content | blog | social & online | 101-things to do | blije dingen | Holistisch therapeut i.o. | Reiki Master

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: