Mijn favoriete boeken

Mijn favoriete boeken op een rij

Mijn favoriete boeken op een rij!
Lezen is zo fijn en zo goed voor je. Even wegduiken in een andere wereld of iets lezen waar je weer van leert. Voor mezelf heb ik besloten om weer meer te gaan lezen. Vaker een rustig moment pakken met een fijn boek. Minder vaak die haast of dat schermpje. Goed voornemen, niet?

De boeken die ik lees of heb gelezen zie je hieronder. Boeken als >> Voedsel voor je Geest << of Steeds Leuker. Of >> Het meisje dat aan de oever verscheen <<. Wellicht dat ze jou ook aanspreken en jij ook je fijne leesmomenten kan inplannen!

Jij bent de liefde
De jongen, de mol, de vos en het paard
Het sprookje van de dood
Met beide benen op de grond
Woman
Het meisje dat aan de oever verscheen
Steeds leuker
Voedsel voor je geest
De Online Marketing Tornado

Dit zijn dus mijn favoriete boeken, wat zijn de jouwe?

Heb je hier iets tussen zien staan? Heb je deze boeken wellicht al gelezen of spreken ze je helemaal niet aan? Ben wel benieuwd. Nog beter… laat jouw favoriete boeken hieronder achter en inspireer mij met nieuwe titels!