Over…

Thea

Mijn naam is Thea Nijhof, ik groeide op in het oosten des lands en ben na een aantal omzwervingen terecht gekomen in de buurt van het leuke Arnhem. Hier woon ik met mijn vriend, onze twee prachtige kinderen, een hond en een poes.

Heerlijk eten, fijne plekken, schrijven, mooie boeken lezen én online bezig zijn dingen die ik graag doe. Dit alles probeer ik te combineren in Thearie.nl. En daar voeg ik dan regelmatig een persoonlijke noot ~ mijn Thearie ~ aan toe ook. Ook de prachtige dingen (en Reiki) die ik leer in mijn opleiding Holistisch Therapeut deel ik hier.

Graag ontvang ik jou op mijn blog. Voel je welkom!

Where focus goes
Energy flows

Voor wie is Thearie.nl?

Natuurlijk ga ik zeggen voor iedereen, maar in de statistieken zie ik vooral vrouwen terug. En deze vrouwen zitten in de leeftijdscategorie 30 – 55, houden van fijne dingen, koken, lekker eten en gezelligheid. En zijn nog steeds bezig om zich persoonlijk te ontwikkelen. Wil natuurlijk niet zeggen dat je hier niet mag komen als je buiten deze categorie valt… hopelijk spreken mijn blogs vele mensen aan. En voor iedereen geldt; wees welkom!

Waar is Thearie.nl nog meer te vinden?

Facebook: www.facebook.com/Thearietjes
Instagram: www.instagram.com/thearietjes
Pinterest:
nl.pinterest.com/thearietjes

E-mail: thea@thearie.nl

Voor vragen en/of eventuele samenwerkingen sta ik uiteraard open en kun je me hier (KLIK) bereiken.

Reiki. Wat is dat?