Goed om te weten

Advertenties

Op Thearie.nl zijn advertenties te vinden. Vooral in de rechterkolom van de site; daar waar ‘advertentie’ boven staat of onder mijn ‘aanraders!’.

Affiliatelinks

Er zijn veel bedrijven die aanbieden om producten te promoten. En koopt een bezoeker hun product via een blog/website dan ontvangt de blogeigenaar een bepaald percentage van de aankoopprijs. Een soort van bedankje voor het doorsturen naar het betreffende product. Ook ik doe hier aan mee. Voor jou – als koper – veranderd er niets aan de aankoopprijs

Let wel; ik promoot alleen maar producten waar ik zelf helemaal achter sta en die ik vind passen bij mij of thearie.nl . En alleen jij bent diegene die beslist om het product te kopen. Gewoon omdat je het graag wilt hebben….

Teksten

De teksten die je leest op thearie.nl zijn door mij of een gastblogger geschreven, tenzij anders vermeld. Een juiste link of vermelding plaats ik graag, mocht ik horen dat er een bron mist. Link ik naar je site of denk jij dat er content overgenomen is, dan hoop ik ook dat je me dat laat weten.