Fresh Teatox van Detoxshop.nl | Thearie
Review

Review; Fresh Teatox 15 dagen detox thee

Of ik de Fresh Teatox thee van Detoxshop.nl wilde testen. Ja, dat wilde ik wel! Als een echte theeleut vind ik het heerlijk om nieuwe smaken te proberen. En als het ook nog eens een positief effect op mijn lichaam kan hebben… kom maar door! Wil jij weten hoe lekker deze thee is én of het werkt… lees dan vooral verder!

Waarom zou je een Fresh Teatox doen?

Om je lichaam te reinigen, te ontgiften en om je stofwisseling te stimuleren.  En de Teatox zou je motiveren om gezonder te leven; het geeft je een energiek en gemotiveerd gevoel om je doelen te bereiken. ’s Ochtends begin je bijvoorbeeld al met een bewuste keuze om je dag goed te beginnen.

De beloftes van een Fresh Teatox pakket

(.) krachtige en 100% natuurlijke thee blend
(.) effectieve en heerlijke detox thee
(.) boost in je stofwisseling
(.) goede lichaamsreiniging
(.) verhoogde energie
(.) onderdrukte eetlust
(.) stimuleert vetverbranding
(.) vermindert opgeblazen gevoel
(.) bevordert een natuurlijke nachtrust

Mijn ervaring

Lekker, echt! Op het moment dat je de zakjes opent komt er een heerlijke geur je tegemoet. Het is echt geen straf om deze thee te moeten drinken. De natuurlijke ingrediënten  – perfect bij elkaar gezocht – zorgen ervoor dat elke kop echt heerlijk is. Ik geniet oprecht van elke kop van deze detox thee!

Het bereiden van de thee is een makkie. Ik had nog theebuidels liggen; ooit gekocht bij De Pelikaan in Zutphen toen ik daar was voor een High Tea met vriendinnen. Dus het was een kwestie van thee in het buideltje scheppen en kokend water erbij… kind kan de was doen! Wel een kleine kanttekening; het pakketje thee openhouden, theebuideltje openhouden en dan de thee van het pakketje in het buideltje scheppen vergt wat behendigheid. Makkelijker wordt het als je de losse thee gewoon in een leuk potje bewaard.

Fresh Teatox van Detoxshop.nl | Thearie

Het effect?
Minder opgeblazen voel ik me. En na de avond thee slaap ik echt heerlijk. Of het echt door de thee zelf komt of dat het een beetje tussen mijn oren zit… ik weet het niet. Maar goed voel ik me wel! Afgevallen ben ik niet echt, maar goed te meten is dit ook niet echt, daar ik met dit warme weer ook weer wat meer vocht vast hou… 🙂

Zou ik deze Fresh Teatox nog eens doen?
Jazeker! Al was het alleen al om de heerlijke thee weer te drinken. De positieve effecten zijn dan een fijne bonus!

Waar te koop?
De Fresh Teatox is te bestellen bij Detoxshop.nl en is voor 15 of 30 dagen te bestellen. Voor een pakketje voor 15 dagen betaal je op dit moment €20,95. Hiervoor krijg je uiteraard de ochtend- én avondthee!

Vertel maar; heb jij ervaring met detox thee? Of met detoxen? Lees het graag in de reacties.

 

Thea | mama van twee | lief van één | content | blog | social & online | 101-things to do | blije dingen | Holistisch therapeut i.o. | Reiki Master

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: