Mijn Max Factor Lipfinity
101 dingen

Rode lippen, hangmat en ijsjes

Nog iets meer dan een jaar te gaan voor mijn 101-dingen lijst. Lijkt veel tijd, maar als ik zie wat er nog allemaal open staat…. tijd voor wat meer actie lijkt me!

Even een update:

32. Minstens vijf keer vrijwilligerswerk doen
Voor deze zal ik echt eens beter mijn best gaan doen, maar een klein beginnetje heb ik gemaakt.
Zondag 25 september; het Te Gek!? festival 2016. Door een lieve buuf gevraagd of ik wilde helpen. En dat heb ik met plezier gedaan.

Een gezellig én informatief evenement georganiseerd door Samen Sterk zonder Stigma ter bevordering van openheid rondom psychische aandoeningen. De Social Run – een non-stop estafetteloop voor het goede doel – eindigde hier. Muziek, lekker eten en veel activiteiten.

Sfeer was goed, weer was heerlijk. Zo wil ik wel vaker vrijwilligerswerk doen!

60. Een mooie rode lippenstift vinden
Van goede doelen naar iets zo belangrijks als het vinden van een mooie rode lippenstift 🙂

Maar goed; ik heb ‘m! Een lippenstift die ik mooi genoeg vindt om dagelijks te dragen. Van Max Factor, Lipfinity
Het handige; ‘s ochtends stift je je lippen met het rode kleurtje. De rest van de dag hoef je alleen nog maar te smeren met het labello-achtige stiftje. Niets bijhouden, opnieuw smeren of wat dan ook. Het zit er op voor de hele dag.

Handig voor mij; met een gewone lippenstift zit ik ‘s ochtends met mooi gekleurde lippen in de auto, tegen de tijd dat ik ergens aankom is het er al weer af en werk ik het niet bij. Gevolg; niemand ziet mij ooit met lippenstift op….

Een middagje in mijn hangmat81. Zomaar een middag in een hangmat liggen
Gelukt! Tijdens de vakantie. Voor de tent….soms in de ochtend, soms in de middag en regelmatig ‘s avonds met Emma om naar de sterren te kijken.

Luieren in een hangmat, hoe luxe en fijn! Het in-en uitstappen vergt voor mij nog wat oefenen (nee, de foto’s waarop te zien is dat het niet vlotjes ging, plaats ik hier niet) maar wat is het heerlijk om er in te liggen, oogjes dicht, beetje schommelen en genieten maar!

100. In de zomervakantie elke dag een waterijsje eten
Over nummer 100 kan ik kort zijn; weer NIET gelukt!

Het lijkt zo makkelijk; elke dag een waterijsje in de vakantie. Maar toch….lukt het niet. Wel veel ijsjes gegeten, maar niet elke dag. Dus…herkansing in de zomervakantie van 2017. Moet toch echt lukken?

 

Thea | mama van twee | lief van één | content | blog | social & online | 101-things to do | blije dingen | Holistisch therapeut i.o. | Reiki Master

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: