Waarom een museumkaart zo leuk is

6 Comments

 • Reply Jessika 10 januari 2019 at 20:17

  Wij hebben ook sinds de kerstvakantie een Museum (jaar)kaart. Ons eerste bezoekje was aan het Openlucht Museum, inderdaad erg leuk. Daarna naar Paleis het Loo geweest, waar ze dezelfde ijsbaan hadden dus konden we nog een keer oefenen. Het Spoorwegmuseum, PIT en Afrika Museum staan ook op het lijstje voor dit jaar. En het Nationaal Militair Museum waar we in de zomer al eens waren, dat was zo leuk dat we nog een keer gaan.

  • Reply Thea 12 januari 2019 at 11:37

   Dat Nationaal Militair museum is ook een leuke om toe te voegen, dank voor de tip 🙂 Zoveel te zien met de museumkaart, niet?

 • Reply Marlous 12 januari 2019 at 17:40

  Ja, zo leuk! Ik heb vroeger altijd een kaart gehad, en toevallig onlangs weer een abonnement afgesloten. Ik moet ‘m alleen niet vergeten te gebruiken.. haha

  • Reply Thea 13 januari 2019 at 19:03

   Nou dat, haha… maar hier is zoveel in de buurt, dat vergeten niet makkelijk zal worden 🙂

 • Reply Villasappho 9 maart 2019 at 11:58

  Ik kijk er elk jaar naar en steeds begin ik er niet aan. Als ik dichter bij het Openluchtmuseum zou wonen zou ik er zeker aan beginnen omdat je er dan steeds even heen kan. Ik gebruik liever de dagjewegmunten van Jumbo. Die kosten me niks omdat ik anderen laat sparen maar wel de kortingen opstrijk.

  • Reply Thea 10 maart 2019 at 08:53

   Haha, dat is ook een prima manier! 🙂

Geef een reactie

Instagram

%d bloggers liken dit: