Nieuwe schoenen
Persoonlijk

Yes! Nieuwe schoenen…

Mijn voeten zijn ‘ raar’. Althans, dat vind ik zelf. Kleine, holle voeten met een hoge wreef. En dan die hamerteentjes erbij (nee, ik vind het niet direct nodig om een foto erbij te plaatsen). Schoenenwinkels zijn dan ook niet de winkels waar ik het meest naar binnenloop en schoenen passen is ook écht niet mijn favoriete bezigheid.

Maar als ik dan eens in een schoenenwinkel ben (want ja, schoenen slijten en soms moet je wel nieuwe kopen) en ik loop tegen een supercool paar aan, die ook nog blijken te passen én goddelijk zitten, tja….dan ben ik om. Dan koop ik ze! Nu niet zonder aarzeling want

a) in het grijs waren ze ook erg cool (dilemma) en
b) ze zijn wel een rib uit mijn lijf (maar dat lost zich wel op met wekenlang pindakaas op brood…ofzo…)

En ik ben dus blij! Blij met mijn Fredjes. Zo blij dat ik er zelfs een stukje over schrijf… hoe is dat?

Hoe is dat met jullie en schoenen kopen? Love it or hate it?

Thea | mama van twee | lief van één | content | blog | social & online | 101-things to do | blije dingen | Holistisch therapeut i.o. | Reiki Master

2 reacties

  • marlies

    Love it! Mijn voeten zijn het enige aan mijn lijf waar zomaar alles aan kan – hoge hakken, kekke laarzen, sneakers en slippers -overigens ook het enige met maat 42 😉

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: