Persoonlijk

Zo blij, zo blij….met m’n Instax Share printertje

Jarig geweest! (Over die leeftijd hebben we het later wel…)

En bij jarig zijn hoort taart, slingers en… cadeautjes. En laat ik nu net een supercadeau van mijn lief hebben gekregen. Echt, ben er zo blij mee!

Voor de mensen die mij kennen is het geen geheim; ik hou van foto’s maken. Het liefst zoveel mogelijk, want er zijn gewoon heel veel leuke onderwerpen om te fotograferen. Herfst in het bos, markt in het park, eindeloos fotograferen tijdens de vakanties. En de kinderen, vooral de kinderen. Die zijn ook zo leuk! Zelfs Scout – de Poes – moet er regelmatig aan geloven en heeft een eigen fotomapje op onze pc.

Het komt dan ook niet zelden voor dat mijn telefoon weer eens geleegd moet worden en dat er weer 1.785 foto’s in een mapje verdwijnen. Echt, ooit zoek ik ze uit en maak ik fantastische albums. Echt!

Afdrukken laat ik ze eigenlijk nooit. Heel soms, maar niet vaak. En zo jammer….er zitten – vind ik dus – echt foto’s tussen die de moeite waard zijn om af te laten drukken. En om in een lijstje te stoppen…. maar ik vergeet dat. Of vergeet dat niet maar stel het uit.

Blij met mijn Instax Share printerEn nu…..heb ik een fantastisch cadeau gekregen! Een Instax Share (van Fujifilm). Een kleine printer waarmee ik foto’s direct vanaf mijn smartphone kan printen. Zo cool!
Een appje downloaden en voila… je kan printen. En voordat je gaat printen kan je de foto ook nog eerst bewerken. En weet je hoe ze eruit komen? Als een echte ouderwetse polaroid foto – wie kent ze nog? – met zo’n witte rand eromheen/eronder waar je dan ook nog iets op kan schrijven. En… wapperen met de foto als deze uit de printer komt. Hoe cool is dat? Nu wel zorgen dat ik genoeg filmpjes op voorraad heb….

Ben een blij meisje! Nu kan ik iedereen blij maken met een fotootje, vooral mezelf. En ja, die fotomuur (nr 45 op mijn 101-dingen lijst) komt iets dichterbij zo….

Thea | mama van twee | lief van één | content | blog | social & online | 101-things to do | blije dingen | Holistisch therapeut i.o. | Reiki Master

2 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: